pàgina principal

dimarts, 28 d’abril de 2009
Aquest mes d’abril s’ha obert al públic internacional la Biblioteca Digital Mundial. Novament és un d'aquells recursos que demostrem que sumar sempre és anar a més. Aquí hi ha la suma d'esforços i també hi haurà la suma de consultes. L'eina digital ens ho fa possible:  a una banda i a l'altra del mirall. En aquesta biblioteca hi han col·laborat moltes institucions(entre elles google, 3 milions de dòlars) i, sobretot, biblioteques de tot el món. 

Com diu el butlletí TIC de la conselleria d'Ensenyament: "La idea bàsica és crear una col·lecció a internet que faciliti l’accés als tresors culturals del món que recullen l’herència cultural de tots els països membres de la UNESCO, expliquen les seves històries i destaquen els avenços de les diferents cultures, tot promovent la sensibilitizació i l’entesa intercultural. La col·lecció dóna preferència a la qualitat per davant de la quantitat i els materials es troben documentats i catalogats amb rigor. Per facilitar-ne l’accés, tot el lloc està traduït a set idiomes: anglès, àrab, castellà, francès, portugués, rus i xinès".
Es poden cercar documents per lloctempstematipus d’article i institució. 

Biblioteca Digital Mundial


Una de les primeres entrades d'aquesta biblioteca (fent servir el termòmetre temporal de recerca, que és a baix de la pàgina) és aquest os de l'oracle del voltant de 1200 a.C., i que es troba a la Biblioteca Nacional de la Xina. 

A la Biblioteca hi trobareu tot tipus de documents: llibres, diaris, manuscrits, mapes, pel·lícules, fotografies, gravats i enregistraments sonors!!! 0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Total de visualitzacions de pàgina:

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com
Espanya (Barcelona) Armènia (Yerevan) Pakistan (Islamabad) Marroc (Casablanca) Zona horària GMT-4 (Zheijiang???) Brasil (Aracaju) India (Bangalonre)

Segueix el bloc per correu

piula

hola!

Rellotge

Exposicions orals

La paraula del dia en sis llengües

Etiquetes

IV Premio Espiral edublogs 2010

IV Premio Espiral edublogs 2010

Teclat multilingüe

i...la pàgina web

Wordle: web

Info k ( notícies)

Educacontic

Acollida Júlia

Notícies

...doncs jo trobo més bons els vermells!

l'ANTIC BLOC d'acollida Júlia

l'ANTIC BLOC d'acollida Júlia
clica la imatge i visita'l, no te'l pots perdre

Moltes gràcies a TOTHOM

Gràcies per la visita!!!

Amb la tecnologia de Blogger.

Condicions dús d'aquest blog

El material d'aquest blog està sota l'empara de
la llicència creative commons
Creative Commons License